STUDIELIV

Er dit studieliv en udfordring? Har du hjertebanken eller total blackout, når du står ved det grønne bord?

Så er du ikke alene …

Mange oplever eksamensangst og vi har samlet nogle gode råd til at håndtere din angst. Optimal forberedelse minimerer angst, og vi giver også gode råd til, hvordan du bedst udbytter tiden til eksamensforberedelse.

Vi har stor erfaring med undervisning, både som undervisere og som studerende.

Selvom ikke to hoveder fungere ens med hensyn til indlæring, findes der en del fællestræk til, hvordan du mest optimalt kan strukturere dine studier og eksamen.

Her på siden vil vi lægge tips og tricks til at optimere studielivet.

Studerer du afsætning og/eller innovation? Vil du have godt materiale i dit studieliv?

Eller er du bare nysgerrig og vil gerne have materialer til at læse selv?

Uanset, så kan du her finde en materialesamling til fri download.

Samlingen udvides gradvist. Tilmeld dig nyhedsbrevet, og få besked, når der uploades nyt.

Vi elsker at lære nyt. Om det er hjemmebag eller hjerneforskning er mindre vigtigt. Vi elsker at indsamle unødvendig viden og facts, som på et tidspunkt alligevel giver mening i en ny sammenhæng. Det er en del af vore studieteknik.

Og vi forsøger at arbejde i flow – den tilstand, hvor du er helt opslugt af det du lige har gang i og kan mærke, at du hele tiden skal anstrenge dig en lille smule, for at få det hele til at gå op i en enhed. Når du arbejder i flow, bliver du ikke tappet for al din energi, men føler dig frisk og levende bagefter.

Men det er ikke det hele …

Vi tror også på forberedelse. Vi tror på, at forberedelse er essentiel for at du kan klare studierne og eksamen. Men derfor nå det jo gerne være let, hyggeligt, ja nogle gange endda sjovt, at forberede sig og lave lektier.

Vi vil her samle nogle af de metoder der kan hjælpe dig med at gøre dit studieliv, lidt lettere, hyggeligere og sjovere.

Har du spørgsmål skal du være velkommen til at skrive

10 + 10 =