Værdier

Vores vision med Damkjær Inspire er at skabe gode vilkår for personlig udvikling for vores kunder, så

  • Livet bliver dejligt – eller dejligere – og fyldt med glæde, sjov og lykke
  • Vi giver mulighed for varige forandringer
  • Vi giver mulighed for at mennesker kan udvikle deres fulde potentiale

Og hvordan gør vi så det?

Det gør vi gennem coaching og kurser. Vi bruger det til at fremme udviklingen af de ting i vores liv som vi gerne vil have mere af og/eller afskaffe de ting, som vi ikke ønsker, som f.eks. stress.

Men ikke nok med det …

Vi søger konstant ny viden indenfor psykologisk forskning og metodeudvikling, så vi kan give vores klienter effektiv og målrettet assistance. Det gør vi både, fordi vi selv er nysgerrige og synes at det er sjovt at lære nyt, og for at have de allerbedste redskaber til at skabe forandring.

Lad mig uddybe det nærmere …

Vi ved hver især dybt inde, hvad der egentlig er godt og rigtigt for os, men nogle gange skal der nye øjne og metoder til for at afsløre den sandhed for os selv og til at yde en vedholdende indsats for at nå målet. Og nogle gange skal vi have en ny værktøjskasse for at kunne nå vores egne mål.

Vi brænder for at alle skal kunne få de friske øjne eller en ny værktøjskasse og dermed få muligheden for at leve et godt liv. Et liv uden stress, men med sindsro, balance, overskud, glæde og lykke.

Og vi brænder for at kunne gøre en forskel. En virkelig og reel forskel i andre menneskers liv for alle dem, der ønsker at udvikle sig gennem en aktiv indsats for at få den livskvalitet, der giver mening i deres hverdag. Det er den forskel, der giver os et smil på læben og lyst til næste opgave.

Har du spørgsmål skal du være velkommen til at skrive

5 + 15 =