Om os

Hvem vi er, og hvad vi før har lavet
Lene Damkjær

 

Om os – Lene Damkjær

Som dir. og coach for Damkjær Inspire har jeg siden 2012 hjulpet mennesker til at skabe det liv de ønsker eller slippe den stress, de ikke ønsker.

Jeg møder mine klienter med empati, humor og forståelse for at livet kan gå i hårknude, selvom vi ikke har bedt om det. Jeg er klar til at trøste dem, der har brug for trøst, motivere dem, der er kørt fast og give et kærligt los bagi til dem, der har brug for det.

Man lad mig fortælle lidt om min baggrund …

Jeg er oprindelig uddannet cand.merc.int. i 1993. Jeg har arbejdet som Kvalitet- og udviklingschef i en københavnsk hotelkæde, som Salgs- og marketingchef i en international kommunikationsvirksomhed og så i lederstillinger i to eventbureauer.

Men det var bare ikke noget, som gav mig lyst til at stå op om morgenen. Jeg manglede, at mit arbejde betød mere end forskellen på, om chefen fik råd til at holde en uges ferie i Nørre Snede eller en måned på Bali.

Og så tog jeg en kovending og begyndte min uddannelse til coach:

 • Life coach fra Manning Inspire, 2010
 • Businesscoach hos Manning Inspire 2010
 • Stresshåndtering fra Axept, 2011
 • Etablering af egen virksomhed, 2012
 • Stresscoaching fra Bjarne Toftegaard, 2013
 • Sideløbende arbejde med aktivering, job- og kompetenceafklaring hos Anden Aktør
 • Kultivering af positive følelser, CFMT, 2016
 • Positive Psychology by Barbara Fredrickson, The University of North Carolina at Chapel Hill, 2016
 • Mindfulness and Meditation by Richard Davidson, Life Reimagined, 2016
 • Be Happy, Dr. Sonja Lyubomirsky, Life Reimagined, 2016
 • A life of happiness and fullfilment, Rajagopal Raghunathan, PhD, Indian School of Business, 2017
 • …… og stadig på vej til at lære mere – jeg elsker at lære nyt – hjerneskanningsmetoder, bageopskrifter, regnskabsanalyse – nyt er bare spændende!

Og hvad har jeg så fået ud af alt det?

Jeg har nu et skønt job, hvor jeg finder min daglige motivation i at hjælpe andre. Jeg bliver glad, fyldt med energi og opløftet, når jeg ser at mit arbejde bringer et andet menneske hen til et godt sted i livet.

Kim Damkjær

 

Om os – Kim Damkjær

Jeg er ligeledes uddannet cand.merc.int. i 1993 – og til de der ser sammenhængen; ja, det var der vi mødtes.

Jeg har efterfølgende arbejdet med markedsføring i en produktionsvirksomhed, før jeg ret hurtigt fandt min rette hylde, som er undervisning.

Jeg har siden 1996 undervist på Køge Handelsskole og det der driver mig i dagligdagen er kontakten med de unge mennesker – se hvem de er og være med til at hjælpe dem videre mod de mål, der bliver mere tydelige for dem netop i disse år.

Nogle af disse unge har brug for coaching, fordi de oplever nogle vanskeligheder, enten derhjemme eller på skolen, som virker forstyrrende for dem. Det er altid dejligt at kunne hjælpe disse unge mennesker med støtte og redskaber til at klare sig.

Nogle af mine foretrukne arbejdsredskaber er humor, farverige eksempler og skæve betragtninger, der fanger opmærksomheden og øger hukommelsen. Jeg er optaget af læringspædagogik og forsøger at anvende forskellige pædagogiske virkemidler, for at give mine elever den bedste mulighed for indlæring.

Sideløbende er jeg blevet valgt til tillidsrepræsentant. Her arbejder jeg med at sikre en god arbejdsplads for alle parter lige fra underviserne til ledelsen. Det drejer sig om at se den enkelte i helheden og dermed sikre at alle får en arbejdsplads, hvor de har mulighed for at trives.

Men der er mere …

Jeg er en person der er kreativ og får et utal af ideer, der er mere eller mindre gode. Det er altid godt med gode ideer og hvad angår de mindre gode ideer, så bliver de opvejet af de nye ideer jeg får i morgen.

Har du spørgsmål skal du være velkommen til at skrive

7 + 14 =