JOBCOACHING – når du har brug for forandring

Er du kørt fast i din jobsøgning? Er motivationen ved at være slidt lidt tynd? Så kan vi hjælpe dig videre med jobcoaching.Hvad indebærer det så?

Det indebærer, at vi ud fra en samtale sætter er forløb sammen, der passer til dig og dit behov.

 

I jobcoaching kan vi f.eks. arbejde med:

Vi kan for eksempel arbejde med:

  • Kortlægning af dine styrker
  • Kortlægning af kompetencer
  • Dine ønsker
  • Dine begrænsninger
  • Din ansøgning
  • Dit CV
  • Din motivation og dit gode humør

Vi kan også trække på coaching redskaber, hvis vi støder ind i nogle personlige udfordringer, som du skal have styr på, for at få jobsøgningen til at fungere bedre.

Og kan vi så det?

Ja. Fra tidligere ansættelse og arbejde som job coach i nogle år, har vi et stort kendskab til arbejdsmarkedet og en lang række af redskaber at trække på. Vi har desuden siddet på den anden side af bordet i en række af ansættelsessamtaler.

Men ikke nok med det …

Hvis du mener, at du har gavn eller behov for det, kan vi hjælpe med at etablere kontakt til relevante virksomheder, f.eks. i forbindelse med at stable en praktik på benene, som kan give dig den erfaring du ønsker.

Hvorfor bør du overveje at arbejde med en jobcoach?

Hvis du nu skal være helt ærlig ….. så ved du det godt. Du kan og vil mere end du egentlig får gjort og du har svært ved at finde den helt rigtige retning for din jobsøgning.

Din jobsøgning bliver ineffektiv og føles tung og forkert for dig, hvis den ikke har den rigtige retning, der er dikteret af kompetencer og lyst.

At sætte det rigtige mål i forhold både til det du kan og det du har lyst til, er den vigtigste forudsætning for at få den rigtige retning og i sidste ende det rigtige job. Vi har redskaber, der kan hjælpe dig med at finde den rigtige retning.

Spørgsmålet er bare …

Er du moden til at der skal ske noget nyt i din jobsøgning?

Hvis Ja, så ring i dag og lav en aftale.

Har du spørgsmål skal du være velkommen til at skrive

10 + 8 =